Mad Team Racing

Hledej na stránce

Přejdi na obsah

novinky 2011

Vítáme Vás na stránce nadšenců do hobbyautocrossu Mad-Team Racing. V příslušných sekcích zde najdete fotky a videa z jednotlivých závodů, nebo třeba i návod, jak si postavit závodní speciál. Pro navigaci po stránkách můžete využít horní lištu, nebo třeba obrázkové menu, které vás provede jednotlivými oddíly našeho webu.

20.11.2011 (aktualizováno)

8.závod o Mistra Úpicka
V sobotu 12.11.2011 se jel na Spartě v Úpici poslední závod sezóny AMK Úpice. Nechyběl závod 4kolek a naši dva jezdci.
_______________________________________________
Video sekce už taky konečně běží.


Jan Rükr webmaster

12.11.2011 (aktualizováno)

7. a poslední závod seriálu AKR za námi
V sobotu 29.10.2011 se jel poslední závod AKR Autocross Generali Cupu 2011. Čekalo nás hodně novinek, překvapení i nějaký ten zvrat. Jelikož počet kamerek v autech se zdvojnásobil, mějte prosím ještě chvilku strpení, než bude vše zpracováno. První část reportáže s fotografiemi je již hotová. (neaktivní odkaz spraven)
_______________________________________________
Videosekce taktéž běží.
_______________________________________________
Několik málo
fotek a jedno krátké video ještě vzniko ze slavnostního zakončení seriálu AKR Autocross Generali Cupu 2011 konané v kulturním domě v Úpici.

Jan Rükr webmaster

19.10.2011 (aktualizováno)

7.Závod o Mistra Úpicka aneb MOTO SHOW
V sobotu 8.10.2011 se jel další díl Úpického seriálu na stadionu na Spartě.Jeho součástí byl opět vložený závod, tentokrát souhrnně nazvaný Moto Show. Ano , jednalo se o 4kolky a další lehká vozidla, ale o tom více už v reportáži.
___________________________________________________

1.10.2011 - Trénink našich borců
Jarda Valášek s Péťou Budišem se rozhodli, že potrénují na jedné sportovní akci. Proto vyrazili na dvoudenní výlet do Pístova u Jihlavy, aby zdokonalili svoje skills. Více o tomto výletě v našem mini příspěvku.
___________________________________________________

Mad Team Web j
e obohacen o obrázkové menu. Není to nic extra ,ale je to drobnost, která potěší. Konverze stránek na obrázky stále probíhá, proto něteré sekce budou působit trochu zmateně, ale nebojte se, srovná se to.......Na spodku stránek běží alespoň odpočet do dalšího závodu, tentokrát v Radči.

Jan Rükr webmaster

20.9.2011 (aktualizováno)

6. závod AKR Generali Cupu za námi
Po týdnu od Úpice se konal další závod ze seriálu AKR. Jaký byl, jak probíhal a co se všechno dělo zjistíte z jednotlivých sekcí. Namátkou třeba zde.

Jan Rükr 19.9.2011

___________________________________________________

Přibyl k nám další
sponzor. Je to internetový obchod ARENO.CZ . Najdete zde vše od elektroniky, přes nábytek,kuchyně,až po třeba bazény.

11.9.2011

6. závod AMK Úpice o Mistra Úpicka
V sobotu jsme se byli podívat v Úpici na probíhajícím šampionátu AMK Úpice. Ladislav Saidl vytáhnul provětrat Opel Astra a k němu se přidali i dva 4kolkáři. Ale více už v příslušné sekci

3.9.2011 (aktualizováno)

5. závod AKR za námi a jak to vidí team
Tak v sobotu se odejel již 5. závod Autoklubu Radeč nazvaný Generali cup 2011. Jak celou událost vidí team (a nejenom Já) se dočtete v sekci, k de jsou uloženy fotky. Předem se omlouvám, že většina jich je focena v boxech, protože jsme se věnovali především videokamerám...Ty pořídily neuvěřitelné závěry a díky nim máme důkaz o dalším sporném hodnocení našeho jezdce.
_________________________________________________________
Akce a reakce.
Tak se nám sešla pěkná
řádka reakcí.(na spodku stránky). Mezi nimi i Druhý ze střetu Luboš Novák (č.19) u kterého nás reakce bude velice zajímat.Ještě bychom chtěli znát názor Ředitele závodu, co ho vedlo k jeho rozhodnutí...Formulář pro váš názor bude funkční až do příštího závodu, kdy bude deaktivován.

Jak bylo přislíbeno, tak bylo dodrženo
. Vítězící Renault Clio Williams je připraven k prodeji v naší nově vzniklé sekci, příhodně nazvané BAZAR. Spolu s ním je k dispozici i Opel Astra Ladislava Saidla....Bazar najdete v horní liště v sekci Mad Team / Bazar

Diskuze k 5.závodu AKR byla přesunuta na extra stránku...

Jan Rükr 3.9.2011

19.8.2011 (doplněno)

Obecné info pro naše fanoušky
Jelikož 5. závod AKR v Radči je vypsán i na srpen, oproti minulé sezóně, kříží se tímto s dovolenými našich jezdců. Je tedy už jasné , že nenastoupí Josef Rükr - Žigul č.300. Jakub Saidl - Renault R5 je stále nepojízdný díky druhé zničené převodovce. Pokud se podaří sehnat již třetí kus na tento v dnešní době poměrně vzácný vůz, tak nastoupí. O Ladislavu Saidlovi - Opel Astra 299 a Vítězslavu Křížkovi - Renault Clio Williams č.21 zatím nemáme bližší informace.

Rekreantům popřejme zasloužený oddech a v plné sestavě se snad uvidíme
17. září 2011 opět v Radči.
_____________________________________
Tak Ladislav Saidl - Opel Astra 299 také nenastoupí. U Jakuba Saidla - Renault R5 je to stále nahnuté. Vítězslav Křížek - Renault Clio Williams č.21 JEDE.

4.8.2011

Videa ze čtvrtého závodu v Radči
Dnes se mě konečně podařilo dodělat a překompilovat videa ze 4. závodu AKR v Radči. Slibovanézáznamy naleznete v příslušné sekci.

25.7.2011

Fotky ze čtvrtého závodu v Radči
Po únavné konverzi jsou konečně alespoň fotky ze 4. závodu AKR Autocross Generali Cupu 2011 on-line.

12.7.2011

Fotky a videa ze třetího závodu v Radči
Konečně jsem se dostal i k aktualizaci webu Mad Team Racingu po vyhoření mého počítače. Na náhradnímu stroji pomalu smolím všechny resty. Předně je tu obligátní fotogalerie, obohacená konečně i o natočená videa, a to ne lecjaká. Pokud ce chcete mrknout navštivte příslušnou sekci.

2.6.2011

Pár fotek v galerii
Konečně je i pár obrázků v galerii, takže pokud chcete vidět pár zabahněných aut, tak se mrkněte.

18.5.2011

Mad Team jako sponzor
Mad Team právě zasponzoroval Autoklub Radeč tím, že mu věnoval Autoceduli. Že nevíte, co to je,..Čtěte zde.

8.5.2011

Další medailonek vozu s číslem 299 Mad OK konečně běží
Je hotov další medailonek jednoho z našich vozů. Tak se mrkněte. Jinak se připravuje další galerie posledního závoďáku, ale ten čas je stále proti nám. proto to jde pomalu. Alespoň jsem aktualizoval logo :)
Jinak vozy se upravují na další závod a všechny dostaly nové "týmové samolepky". Vůbec celý
Mad Team se pořádně připravuje. Uvidíte

26.4.2011

Kalkulace dokončena
Cenová kalkulace, aneb, co obnáší postavit na startovní rošt upravený vůz. Více v sekci Cenová kalkulace.

19.4.2011

Konečně byl dokončen medailonek vozu s číslem 300 alias Mad Devil , tak se mrkněte
stránky se průběžne plní. a připravuje se stránka snad z nejzásadnějších, totiž Cenová kalkulace. Myšleno- suma peněz průměrně potřebná k úpravě běžného silničního vozu na autokrosový (hobby) speciál dle pravidel Autoklubu Radeč, jenž vychazí z obecných bezpečnostních pravidel.

Novinky | Mad Team | Naše stroje | Média | Download | Odkazy | Mapování stránky


Zpět na obsah | Zpět na hlavní nabídku